Loading...
Coaching 2019-07-03T14:38:44+00:00

Individuele Mindfulness basis training

Een individuele mindfulness training bij Mariska van der Linde Mindfulness en coaching is de  basis mindfulness training MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) en MBCT( Mindfulness Based Cognitive therapie).

Voor wie?
Als je je om wat voor reden dan ook niet prettig voelt in een groep of er zijn praktische bezwaren als bijvoorbeeld agendaplanning of privacy, dan kun je ook kiezen voor een individuele mindfulnesstraining (iMBSR).  En dit heeft ook weer zo z’n eigen voordelen. Zo is er meer ruimte voor jouw persoonlijke proces, kan ik als trainer beter aansluiten bij jouw specifieke problematiek en kun je in grote lijnen de sessies plannen op het tijdstip dat past in je agenda.

Wat leer je in deze training?
Je leert een nieuwe houding aannemen ten opzichte van je gedachten, je gevoel, je gedrag. Je traint jezelf hoe jij stress, overload aan gedachten, frustraties en uitdagingen kan aangaan met inzicht, wijsheid & ‘peace of mind’. Je leert je gedragspatronen zien en doorbreken. Dat geeft rust, vrijheid en geluk in je leven, wat je uitstraalt naar de mensen om je heen.

Inhoud van de training
Bij een individuele mindfulness training houden we de opzet van 8 sessies en inhoud van de groepstraining aan. Iedere sessie duurt 1.5 uur en vindt in principe plaats op locatie bij trainer. Je leert de mindfulnessoefeningen en daarna bespreken we je ervaringen uit  het dagelijks leven vanuit het mindfulness kader. Wekelijks bespreken we een nieuw thema met bijbehorende mindfulness oefeningen om inzicht te krijgen in het thema.

Persoonlijke aandacht en eigen tijdsplanning
Het voordeel van privé training is er dat er meer aandacht voor persoonlijke vraagstukken is. Individuele mindfulness sessies geven meer ruimte voor het aangaan van patronen en heling van (oude) wonden middels het begeleiden van het doorvoelen van emoties die door gedachten over gebeurtenissen uit het verleden geactiveerd worden.

Intake
Ben jij geïnteresseerd in deze individuele mindfulnesstraining? Neem dan vrijblijvend contact op met de trainer via het contactformulier op deze site. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (06 – 81 14 98 57).  Een intakegesprek behoort tot de mogelijkheden.

KOSTEN;
De individuele mindfulnesstraining bedraagt 55,00 per les. Dit bedrag is incl. 21% BTW.

 

Wandel/natuur coaching

  • Wil je in beweging komen, zowel lichamelijk als geestelijk?
  • Ben jij graag in de buitenlucht, geniet jij van de natuur?
  • Merk je dat je je soms niet bewust bent geweest van je wandeling, omdat je in beslag genomen was door je gedachten?

Dan is wandel/natuur coaching iets voor jou! Ik neem je graag mee de natuur in voor een wandeling op de (Hoge) Veluwe, dit is een prachtige omgeving om bewust om je heen te kijken en te ervaren wat de natuur jou laat zien. Er is een diversiteit aan natuur zoals bos, heide, zand, water, open vlaktes, dichte bebossing.

Jouw vraag of thema staat centraal tijdens de wandeling, je zult ontdekken dat de natuur een mooie spiegel is voor jouw vraag en antwoord ! Tijdens het wandelen maken we gebruik van momenten van stilte, van intens bewust worden van het nu. Dit geeft ruimte in het denken, je bent in staat om vanuit een ander perspectief naar jouw problemen of zorgen te kijken.

Door heel bewust in de natuur te zijn, deze te voelen en te ervaren, door te genieten van de natuur en in stilte en rust te zijn, ontstaat ruimte. Ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten. Je doet dan ook inspiratie waardoor nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden.

Door zelf letterlijk in beweging te zijn,  zet je fysiek, mentaal en emotioneel iets in beweging!

Intake
Ben jij geïnteresseerd in deze wandel/natuur coaching sessie? Neem dan vrijblijvend contact op met de trainer via het contactformulier op deze site. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (06 – 81 14 98 57).  Een intakegesprek behoort tot de mogelijkheden.

KOSTEN;
Een wandel/natuur coaching sessie (1,5 uur) bedraagt 65,00 per sessie. Dit bedrag is incl. 21% BTW.