Energetische coaching 2019-12-11T18:42:04+00:00

Wat is energetische coaching:

Energetische therapie is een combinatie van energetische therapie in de vorm van Spiritual Response Therapie (SRT) gecombineerd met coachingsgesprekken.

Spiritual Response Therapy (SRT) is een spirituele/energetische healingmethode waarmee je jouw leven meer vorm kunt geven en daardoor mooier kunt maken. Ieder mens heeft een ziel, die naast de vele positieve kwaliteiten, ook belemmeringen met zich meedraagt. Deze negatieve energieën worden met SRT opgespoord en gezuiverd.

Door deze zielszuivering kun je negatieve gevoelens en gedachten gemakkelijker loslaten. Zo ontstaat er meer ruimte om je verder te ontplooien, en kun je beter met moeilijke situaties omgaan.

Na een zuivering verandert er iets in jezelf, in je gedachten, in je emoties en in je handelen. Je komt dichter bij je eigen wezen en krijgt meer inzicht in jezelf. Je leeft meer vanuit je hart en je leven wordt daardoor aangenamer.

Waarbij kan energetische therapie jou helpen:

  • Het verwerken van verdriet (b.v. echtscheiding, overlijden)
  • Het verwerken van angsten (b.v. faalangst, verlatingsangst, examenvrees)
  • Het verbeteren van persoonlijke en werkrelaties
  • Het doorbreken van steeds terugkerende patronen, problemen of situaties
  • Het vergroten van het zelfvertrouwen
  • Hulp bij depressies en verslavingen

Juist de combinatie van energetische zuivering aan de ene kant en coaching op het gebied van toepassing van nieuwe inzichten aan de andere kant maakt deze vorm van coaching bijzonder effectief.
Door middel van energetisch coachen kunnen blokkades en negatieve energieën gezuiverd worden zodat jij helemaal tot bloei kunt komen!

De combinatie energetische coaching bestaat uit:
1 x energetische therapie (SRT)   duur: 1,5 uur
1 x coaching gesprek                      duur: 1,5 uur

Klik voor meer informatie over SRT op de link: www.srtnederland.nl

Privacy

Voorwaarden

Follow by Email
Facebook
LinkedIn