Individuele mindfulness training 2019-12-11T18:42:43+00:00

Individuele Mindfulness basis training

Dit betreft de  basis mindfulnesstraining MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) en MBCT( Mindfulness Based Cognitive therapie).

Voor wie?

Als je je om wat voor reden dan ook niet prettig voelt in een groep of er zijn praktische bezwaren als bijvoorbeeld agendaplanning of privacy, dan kun je ook kiezen voor een individuele mindfulnesstraining (MBSR).  En dit heeft ook weer zo z’n eigen voordelen. Zo is er meer ruimte voor jouw persoonlijke proces, kan ik als trainer beter aansluiten bij jouw specifieke problematiek en kun je in grote lijnen de sessies plannen op het tijdstip dat past in je agenda.

Wat leer je in deze training?

Je leert een nieuwe houding aannemen ten opzichte van je gedachten, je gevoel, je gedrag. Je traint jezelf hoe jij stress, overload aan gedachten, frustraties en uitdagingen kan aangaan met inzicht, wijsheid & ‘peace of mind’. Je leert je gedragspatronen zien en doorbreken. Dat geeft rust, vrijheid en geluk in je leven, wat je uitstraalt naar de mensen om je heen.

Inhoud van de training

Bij een individuele mindfulness training houden we de opzet van 8 sessies en inhoud van de groepstraining aan. Iedere sessie duurt 1.5 uur en vindt in principe plaats op locatie bij trainer. Je leert de mindfulnessoefeningen en daarna bespreken we je ervaringen uit  het dagelijks leven vanuit het mindfulness kader. Wekelijks bespreken we een nieuw thema met bijbehorende mindfulness oefeningen om inzicht te krijgen in het thema.

Persoonlijke aandacht en eigen tijdsplanning

Het voordeel van privé training is er dat er meer aandacht voor persoonlijke vraagstukken is. Individuele mindfulness sessies geven meer ruimte voor het aangaan van patronen en heling van (oude) wonden middels het begeleiden van het doorvoelen van emoties die door gedachten over gebeurtenissen uit het verleden geactiveerd worden.

Intake

Ben jij geïnteresseerd in deze individuele mindfulnesstraining? Neem dan vrijblijvend contact op met de trainer via het contactformulier op deze site. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (06 – 81 14 98 57).  Een intakegesprek behoort tot de mogelijkheden.

Privacy

Voorwaarden

Follow by Email
Facebook
LinkedIn