Over mij 2019-10-12T14:20:14+00:00

Mensen in contact brengen met hun eigen innerlijke ruimte zodat zij van daaruit kunnen groeien en hun grootste potentieel bereiken is mijn grootste kracht en passie.

Ik ervaar zelf, en zie dat ook steeds weer bij de mensen met wie ik werk, dat het leuker wordt om te groeien en te ontwikkelen naarmate mensen meer bewust en ontvankelijk worden voor hun eigen (groei- en adem) ruimte. Veranderingen zijn geen bedreiging meer, maar bieden juist kansen voor meer groei en ontwikkeling! Resultaten worden sneller behaald en zijn duurzaam. Ook ik leer continu en zet stappen in mijn eigen ontwikkeling, zorgend voor prachtige resultaten, gevoed door de mensen waarmee ik werk.

De basis van mijn benadering is Mindfulness MBSR (Mind Based Stress Reduction) en coaching. Natuurlijk gebruik ik ook mijn jarenlange ervaring als jeugdzorgwerker voor jongeren bij een middelgrote dienstverlenende Stichting.  Ik combineer mijn kennis en ervaring met een down-to-earth mentaliteit en gewoon gezond verstand.
Mijn stijl kenmerkt zich door de woorden open, direct, vertrouwen, intuïtie, uitdaging, focus, creativiteit. Ik kom snel tot de kern van de zaak, inspireer en open bewustzijn voor nieuwe mogelijkheden.

Ik kijk er naar uit om jou te verwelkomen!

 

Mijn missie is om mensen te helpen bij het ontdekken van de ruimte in zichzelf.

Privacy

Voorwaarden

Follow by Email
Facebook
LinkedIn