Wandelcoaching 2019-12-11T18:39:56+00:00

Wandel/natuur coaching

  • Wil je in beweging komen, zowel lichamelijk als geestelijk?
  • Ben jij graag in de buitenlucht, geniet jij van de natuur?
  • Merk je dat je je soms niet bewust bent geweest van je wandeling, omdat je in beslag genomen was door je gedachten?

Dan is wandel/natuur coaching iets voor jou! Ik neem je graag mee de natuur in voor een wandeling op de (Hoge) Veluwe, dit is een prachtige omgeving om bewust om je heen te kijken en te ervaren wat de natuur jou laat zien. Er is een diversiteit aan natuur zoals bos, heide, zand, water, open vlaktes, dichte bebossing.

Jouw vraag of thema staat centraal tijdens de wandeling, je zult ontdekken dat de natuur een mooie spiegel is voor jouw vraag en antwoord ! Tijdens het wandelen maken we gebruik van momenten van stilte, van intens bewust worden van het nu. Dit geeft ruimte in het denken, je bent in staat om vanuit een ander perspectief naar jouw problemen of zorgen te kijken.

Door heel bewust in de natuur te zijn, deze te voelen en te ervaren, door te genieten van de natuur en in stilte en rust te zijn, ontstaat ruimte. Ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten. Je doet dan ook inspiratie waardoor nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden.

Door zelf letterlijk in beweging te zijn,  zet je fysiek, mentaal en emotioneel iets in beweging!

Intake
Ben jij geïnteresseerd in deze wandel/natuur coaching sessie? Neem dan vrijblijvend contact op met de trainer via het contactformulier op deze site. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (06 – 81 14 98 57).  Een intakegesprek behoort tot de mogelijkheden.

 

Privacy

Voorwaarden

Follow by Email
Facebook
LinkedIn