Workshops 2019-10-12T14:15:12+00:00

Workshop MINDFUL OMGAAN MET STRESS

Voor wie?
Voor iedereen die regelmatig stress ervaart in zijn of haar leven en/of werk. Deze workshop is een uitnodiging om te leren hoe je aanwezig kunt zijn in het huidige moment waardoor je ruimte en rust kunt realiseren in je leven of werksituatie.

Wat leer je deze workshop?

  • Wat is mindfulness
    een aantal oefeningen uit de 8-weekse training Mindfulness (MBSR): bodyscan, 3 minuten ademruimte, ademmeditatie, zitmeditatie
  •  stress: wat is stress?
    Hoe om te gaan met stress vanuit een mindful perspectief
  • De cirkel van invloed
    Zien waar je wel of geen invloed op hebt en hoe daarmee om te gaan

Er wordt gewerkt in een kleine groep van 3 personen, dit betekent dat er ruimte is voor persoonlijke inbreng.
Tijdens de cursus wordt gezorgd  voor koffie, thee, water en (vegetarische) soep tijdens de lunch.

Wanneer?

Vrijdag  8 november 2019
Vrijdag 10 januari 2020
Vrijdag 6 maart 2020
Vrijdag 12 juni 2020

Tijd:    10.00 – 15.00 uur
Locatie: Harskamperweg 16, 6731 AB Otterlo
Kosten: Prijs:            € 65,00

Aanmelden en informatie:

Meldt je aan via het contactformulier op deze site of bel 06- 81 14 98 57.

Mocht je na het volgen van deze workshop interesse hebben in het volgen van de 8-weekse training Mindfulness (MBSR), dan ontvang je  € 25,00 korting op het cursusbedrag.

GRATIS  INTRODUCTIEWORKSHOP MINDFULNESS

Overweeg je een training? Kom dan naar deze workshop, waarin je aan de hand van meer informatie en enkele oefeningen uit de training kennismaakt met de trainer.

De intoductieworkshop is gratis!

De basis van deze training, Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), werd 30 jaar geleden ontwikkeld door Dr. Jon Kabat-Zinn. Hij combineerde oosterse technieken met westerse wetenschap.

Er is intussen veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van Mindfulness. Uit deze onderzoeken blijken aantoonbare verbeteringen zoals vermindering van stress en spanningsklachten, minder vermoeidheid, minder piekeren, aanzienlijke vermindering van pijnklachten, meer zelfvertrouwen en meer welbevinden.

Maak tijdens de introductiebijeenkomst kennis met mindfulness en ervaar wat het jou oplevert! Misschien heb je wel eens van mindfulness gehoord, maar weet je niet precies wat het inhoud. In deze workshop die 1 uur duurt leer je door middel van een aantal praktische oefeningen in groepsverband hoe mindfulness ook jouw leven in positieve zin kan veranderen.

Data introductieworkshop 2019:
zaterdag 5 oktober van 10.30 – 11.30 uur,
zaterdag 19 oktober van 10.30 – 11.30 uur,
zaterdag 26 oktober van 10.00 – 11.00 uur.

Mocht je naar aanleiding van deze workshop interesse hebben in de 8-weekse mindfulnesscursus (MBSR) dan kun je je na afloop van deze workshop inschrijven. Ook is het mogelijk voor meer informatie omtrent deze cursus een afspraak te maken voor een individueel gesprek.

Let op: maximaal 3 cursisten per zaterdag, dus wees er snel bij en geef je op via het contactformulier op deze site, of bel met 06- 81 14 98 57.

Privacy

Voorwaarden

Follow by Email
Facebook
LinkedIn